Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură dură pentru Gigi Becali. Trebuie să plătească

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Trebuie să plătească

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Trebuie să plătească
20 Mar 2018   •   18:36

Gigi Becali a pierdut un nou "război" cu Florin Talpan. Patronul de la FCSB trebuie, cel mai probabil, să îi achite 30.000 de euro juristului de la CSA Steaua. Acesta e aproape de câştigarea procesului intentat pentru calomnie. Prima reacţie a lui Talpan, după decizia Curţii de Apel Bucureşti, a fost una pe măsură.

"Sunt un adept al justiţiei, conştient fiind că fără justiţie nu există libertate. Fără libertate nu există exprimare, iar fără dialog nu există conciliere. Dar de aici şi până la a-i distruge cariera unui ofiţer de justiţie al Armatei Române doar pentru că acesta şi-a făcut datoria până la capăt pentru statul român, pentru miile de suporteri stelişti şi chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lungă. Sunt mulţumit că există justiţie în România, că există judecători care pot da sentinţe corecte. Mai mult nu vă pot spune, restul va fi scris în istorie", a spus Talpan pentru ziare.com.

”Respinge apelul formulat de apelantul pârât, ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 30.000 euro. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul pârât să plătească apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.03.2018", se arată în decizia instanţei de la Curtea de Apel.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close