Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură pentru Gigi Becali. Planul de zeci de milioane de euro se poate nărui

Lovitură pentru Gigi Becali. Planul de zeci de milioane de euro se poate nărui

Lovitură pentru Gigi Becali. Planul de zeci de milioane de euro se poate nărui
15 Mar 2018   •   13:11

Gigi Becali (59 de ani) visează să-și vândă ”perlele” din actualul lot al FCSB pe zeci de milioane de euro, dar acest lucru este aproape imposibil de realizat, cel puțin în anii care urmează. Visul de preamărire al finanțatorului a fost spulberat de Pietro Chiodi, agentul de jucători al unora dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Nicolae Dică (37 de ani).

”Mă înțeleg foarte bine cu Gigi Becali. Nu mă deranjează sumele pe care le vrea el pe jucători, pentru că este afacerea lui. El este puternic, pentru că are fotbaliștii în curtea sa. Sunt oferte pentru jucători, dar nu la 60 de milioane de euro. Dincolo de glumă, mă voi întâlni cu Gigi Becali peste două, trei săptămâni pentru a vorbi situația fiecărui jucător în parte”, a spus Chiodi la Digi Sport.

Agentul de jucători a precizat chiar că nici pe 20 de milioane de euro nu vor pleca fotbaliști din România și a oferit și explicații. ”În momentul actual nu se poate vinde niciun jucător pe 20 de milioane de euro, pentru că nu ai competiție, nu ai națională iar astea contează”, a completat Chiodi, care-i reprezintă pe Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman de la FCSB.

Referitor la faptul că unii dintre jucătorii celor de la Viitorul nu s-au adaptat la gruparea roș-albaștrilor, Chiodi a replicat: ”Oricine are situația lui. Benzar s-a adaptat foarte bine și e matur, bine, are și o altă vârstă (n.r. - 25 de ani). Eu nu cred că sunt probleme cu el. Tănase este căpitan și lider la echipă, deci nici el nu este o problemă. 

Coman este născut în 1998, este un copil care vine de la o echipă mică, Viitorul, unde Gică îi acoperea și avea grijă de toți și a ajuns la o echipă mare, unde trebuie să te confrunți tyoată ziua cu un alt nivel, mai mare, și ai nevoie de timp pentru a te acomoda”, a mai spus Chiodi.

×
Subiecte în articol: FCSB Gigi Becali
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close