Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură totală pentru Adrian Cristea. Are interzis pentru fotbal

Lovitură totală pentru Adrian Cristea. Are interzis pentru fotbal

 Lovitură totală pentru Adrian Cristea. Are interzis pentru fotbal
10 Feb 2016   •   16:25

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat, miercuri, pe jucătorul formaţiei Concordia Chiajna, Adrian Cristea, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal până la achitarea datoriei către fostul său club, Steaua Bucureşti, scrie DigiSport.

"Nerespectarea dispoziţiilor art. 57, alin.8 din Statutul FRF - Admite cererea în temeiul art. 85.3, lit. a) din RD şi sancţionează jucătorul Cristea Adrian cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la data îndeplinirii obligaţiei de plată catre FC Steaua Bucureşti", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

”Prințul” a evoluat la Steaua în prima parte a sezonului 2013/2014, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. În ianuarie 2014, roș-albaștrii au renunțat la serviciile sale, dar nu s-au înțeles cu Cristea cu privire la condițiile rezilierii contractului.

În septembrie anul trecut, FRF a stabilit că Steaua are de primit din partea lui Cristea suma de 3.720 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Aceasta este datoria pentru care mijlocaşul de 32 de ani a fost suspendat.

×
Subiecte în articol: Adrian Cristea
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close