Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Șumudică, declarații surprinzătoare după victoria cu Timișoara

Marius Șumudică, declarații surprinzătoare după victoria cu Timișoara

Marius Șumudică, declarații surprinzătoare după victoria cu Timișoara
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Apr 2017   •   22:44

Echipa lui Marius Şumudică e la un pas de finala Cupei României, iar tehnicianul campioanei a susţinut că acesta va fi cel mai probabil ultimul meci pe banca giurgiuvenilor.

În cazul în care nu va rata calificarea, Şumudică are şansa să se despartă de Astra chiar pe stadionul unde a disputat primul meci în funcţia de antrenor a echipei pe care a dus-o în acest an în primăvara europeană, "Ilie Oană"..

"Ar fi singurul trofeu care ne lipseşte. Finala va fi una specială pentru mine, pentru că am debutat la Astra pe Ilie Oană. Acum, ultimul act al Cupei e tot acolo.

Sunt şanse minime să mai continuu. E momentul să ne despărţim, cred că şi eu şi Astra avem nevoie de schimbări. Să vedem dacă va fi în România sau afară, aştept oferte", a comentat Şumudică la DigiSport.

Şumudică a făcut şi o declaraţie surprinzătoare, susţinând că echipa lui putea să mai primească două lovituri de pedeapsă, ţinând cont că Astra a fost beneficiara unui arbitraj foarte slab al lui Adrian Comănescu.

"Nu ştiu dacă au fost sau nu penalty-uri, cred că am mai avut încă două lovituri de pedeapsă. Suntem o echipă care, atunci când e concentrată, îi e greu oricui să ne dea la o parte.

A fost un meci controlat de noi în totalitate. Cred că am ratat pentru un campionat întreg. Parcă am văzut meciul de ieri al celor de la FCSB. Dar am marcat 4 goluri, sunt mulţumit. Îi felicit pe adversari pentru joc, cred că în proporţie de 80-90% suntem calificaţi", a adăugat Şumudică.

Antrenorul nu i-a uitat nici pe rivalii de la FCSB, anunţând din nou că va face tot posibilul să îi încurce pe "roş-albaştri" în lupta la titlu cu Viitorul şi Dinamo. 

"Cred că FCSB e favorită la titlu, pentru că are trei puncte avans. Noi am ajuns iar să arbitrăm lupta la titlu: jucăm cu toate trei echipele din vârf. Acum doi ani am făcut-o campioană pe FCSB, acum o să ne apărăm iar corect şansele în toate partidele.

Le transmit celor de la FCSB că o să mă îmbrac cât mai frumos, o să mă pudrez, ca să arăt cât mai bine. Îmi pun şi o plombă", a încheiat Şumudică.

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica astra
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close