x close

Fii alături de noi!

Marius Şumudică revine pe banca Astra Giurgiu. Suspendarea i-a fost redusă şi se va aplica în intersezon

de 08 Mar 2016   •   13:23
Marius Şumudică revine pe banca Astra Giurgiu. Suspendarea i-a fost redusă şi se va aplica în intersezon 96
Marius Şumudică revine începând de marţi la conducerea echipei sale, Astra Giurgiu, în urma deciziei Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal care i-a redus sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină pentru că a jucat la pariuri.

La finalul şedinţei Comisiei de Recurs de marţi, tehnicianul a declarat că va fi suspendat pentru două luni, dar începând cu data de 8 iunie, iar penalitatea financiară i-a fost redusă la 50.000 de lei.

Marius Şumudică a fost sancţionat, în 29 februarie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de şase luni şi 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare, aminteşte Agerpres.ro.
poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati