Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Massimo Pedrazzini: A fost greu, dar suntem bucuroşi

Massimo Pedrazzini: A fost greu, dar suntem bucuroşi

Massimo Pedrazzini: A fost greu, dar suntem bucuroşi
30 Aug 2015   •   23:49

Antrenorul echipei Steaua, Massimo Pedrazzini, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FC Viitorul a fost foarte greu, deoarece s-a resimţit oboseala de la partida cu Rosenborg, din returul play-off-ului Ligii Europa.

"După multe meciuri, putem spune că ne bucurăm că am obţinut a treia victorie la rând. Suntem foarte bucuroşi şi pentru că în sfârşit am spart gheaţa şi am obţinut prima victorie acasă. Meciul a fost greu, mai ales din punct de vedere fizic, pentru că oboseala de la Trondheim s-a văzut în jocul nostru", a declarat Pedrazzini.

Tehnicianul a afirmat că nu ştie dacă a fost penalti pentru FC Viitorul în minutul 67, când antrenorul Gheorghe Hagi a fost trimis în tribună pentru proteste: "Îmi pare rău pentru Gică, de unde eram noi de pe bancă unghiul era dificil ca să ne dăm seama dacă a fost penalti. Dar ştiţi cum e...penalti este când dă arbitrul. Şi noi am avut astfel de momente în trecut".

Pedrazzini regretă că Nicuşor Stanciu nu a fost convocat la naţională pentru "dubla" cu Ungaria şi Grecia. "Din păcate, Stanciu nu este convocat. Şi nu e singurul care ar fi putut fi convocat, cu siguranţă pentru Stanciu ar fi fost ceva deosebit această convocare. În afară de el, ar fi meritat şi Toşca să fie convocat. Dar asta este doar părerea noastră, nu un sfat pentru selecţioner", a adăugat Pedrazzini.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, "roş-albaştrii" obţinând prima victorie pe teren propriu în acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Stanciu, în minutul 20, din lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri.

×
Subiecte în articol: steaua Liga I
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close