Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Steaua, dar a fost convins de Becali să rămână

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Steaua, dar a fost convins de Becali să rămână

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Steaua, dar a fost convins de Becali să rămână
21 Aug 2015   •   13:26

Update: Mirel Rădoi nu mai pleacă de la Steaua. "E adevărat, a vrut să renunțe! Am vorbit de cei din staff, era pe picior de renunțare. A venit aici, mi-a zis și mie că vrea să renunțe. L-am convins să continue antrenor la Steaua. Mai multe detalii nu au rost. El a zis că nu înțelege de ce nu se schimbă ceva la echipă", a declarat Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Mirel Radoi si-a dat demisia dupa umilinta cu Rosenborg, facand anuntul in vestiar in urma cu putin timp. "Pentru binele echipei, eu o sa plec", a spus Radoi, care s-a urcat in masina si a plecat, anunţă sport.ro.

Acesta a decis sa paraseasca functia de antrenor principal, desi patronul Gigi Becali a declarat ca i-a promis ca nu renunta la postul de principal. "Am aflat de decizie din presă. Am încercat să îl sun pe Mirel Rădoi, să îl fac să se răzgândească, dar nu îmi răspunde la telefon", a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Demisia lui Mirel Rădoi vine la doar o zi după ce Steaua Bucureşti a fost umilită în play-off-ul Europa League de Rosenborg, pe teren propriu, scor 0-3.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close