Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Moartea pândeşte în fotbalul românesc. Un club din Liga I NU are medic la antrenamente de două luni!

Moartea pândeşte în fotbalul românesc. Un club din Liga I NU are medic la antrenamente de două luni!

Moartea pândeşte în fotbalul românesc. Un club din Liga I NU are medic la antrenamente de două luni!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Mai 2016   •   11:48

La Petrolul Ploieşti de două luni de zile nu există medic la antrenamentele echipei, scriu jurnaliștii adevarul.ro.

Doctorul echipei a plecat din cauză că nu şi-a primit drepturile salariale, iar  acum echipa este ajutată la meciurile de pe teren propriu de Laurenţiu Bulata, fost doctor al echipei acum 15 ani, care nu însoţeşte echipa nici în deplasări, nici la antrenamente.

Etapa trecută, la meciul cu CSMS Iaşi, Petrolul n-a avut medic, iar Constantin Mişelăricu, suspect de comoţie a fost consultat de doctorul gazdelor. Petrolul este la limita falimentului deşi în ultimii trei ani au intrat în club peste 16 milioane de euro.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

Suporterii Dinamo au aprins candele la Spitalul de Urgență Floreasca

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut cunoştinţa, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar şapte minute mai devreme.

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close