Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Momente de panică la Buzău. Un fotbalist englez s-a prăbușit pe gazon și este în stare foarte gravă

Momente de panică la Buzău. Un fotbalist englez s-a prăbușit pe gazon și este în stare foarte gravă

Momente de panică la Buzău. Un fotbalist englez s-a prăbușit pe gazon și este în stare foarte gravă
19 Sep 2018   •   22:55

Un fotbalist englez a ajuns la spital, în stare gravă, după un meci disputat la Buzău, informează realitateadebuzau.net. Jucătorul a fost luat cu Ambulanța de la meciului din UEFA Region’s Cup și este în stare critică.

Momente de panică pe Stadionul Gloria, din Buzău, în timpul meciului din UEFA Regions Cup dintre România și Anglia. Un fotbalist englez a fost lovit în timpul meciului și a fost scos cu ambulanța din teren.

Fotbalistul englez a căzut secerat și nu a mai avut nici o reacție. Medicii au intrat imediat pe teren pentru a-i acorda primul ajutor. În ciuda faptului că ambulanță era prezența, șoferul acesteia a fost de negăsit câteva minute.

Timp de mai bine de 10 minute a fost resuscitat fotbalistul britanic. În cele din urmă, medicii au reușit să îl stabilizeze și l-au transportat la spital. Medicii de la UPU spun că starea fotbalustului este critică, însă fac eforturi să îl salveze.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close