Antena 3 CNN Sport Fotbal intern O noua retragere în fotbalul românesc. Au rămas fără bani și au renunțat la locul din campionat

O noua retragere în fotbalul românesc. Au rămas fără bani și au renunțat la locul din campionat

O noua retragere în fotbalul românesc. Au rămas fără bani și au renunțat la locul din campionat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Iul 2016   •   16:31

Echipa de fotbal Şoimii Pâncota se va retrage din campionatul ligii a doua, după ce consilierii locali ai oraşului arădean au decis să nu mai finanţeze clubul, în urma întâlnirii de joi dintre preşedintele Pavel Piroş şi autorităţile locale, scrie jurnalul.ro.

La finalul a circa două ore de discuţii, consilierii locali ai oraşului au decis să nu mai finanţeze clubul Şoimii Pâncota în Liga a 2-a, dar nici în Liga a 3-a. În plus s-a decis ca locul din Liga a 2-a şi, implicit clubul, cu pasive şi active, să fie scos la vânzare.

''Oficialităţile locale din Pâncota au decis întreruperea imediată a finanţării clubului. Este clar că eu nu pot susţine de unul singur un club de fotbal, drept pentru care suntem pe cale să punem capăt proiectului Şoimii Pâncota, ce a început în Liga a 4-a şi iată că se încheie după cel de-al doilea an de Liga a II-a'', a declarat presei omul de afaceri Pavel Piroş.
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close