Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Omagiu total pentru Gică Hagi în presa americană

Omagiu total pentru Gică Hagi în presa americană

Omagiu total pentru Gică Hagi în presa americană
26 Aug 2015   •   23:52

Rezultatele excelente obţinute de echipa lui Gheorghe Hagi nu au rămas neobservate, iar ESPN alocă un spaţiu important proiectului pe care fostul căpitan al naţionalei României l-a început în 2009, scrie digisport.ro.

Într-un articol intitulat "Gheorghe şi Ianis Hagi contruiesc viitorul fotbalului românesc la Viitorul", jurnalistul Michael Yokhin analizează succesele obţinute de gruparea constănţeană.

"Ai putea spune că un antrenor care îşi promovează fiul de 16 ani la prima echipă şi apoi, în mod senzaţional, îl desemnează căpitan reprezintă un caz scandalos de nepotism. Dar când antrenorul în cauză este Gheorghe Hagi, iar echipa sa joacă cel mai bun fotbal din ligă şi tânărul mijlocaş Ianis Hagi este doar unul dintr-un grup de potenţiale staruri crescute la o academie excelentă, situaţia trebuie privită diferit. Ar putea fi considerată o exagerare, dar ambiţiosul proiect al lui Hagi la Viitorul este unul dintre cele mai importante dezvoltate în fotbalul european în ultimii ani", scrie ESPN.

Mai multe, pe digisport.ro.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Ianis Hagi
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close