Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii - U Cluj 1-0: Echipa lui Petre Grigoraş urcă pe podiumul Ligii I

Pandurii - U Cluj 1-0: Echipa lui Petre Grigoraş urcă pe podiumul Ligii I

Pandurii - U Cluj 1-0: Echipa lui Petre Grigoraş urcă pe podiumul Ligii I
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    21 Oct 2011   •   23:48

Golul din penalty al lui Vranjes a adus Pandurilor Tg. Jiu victoria în faţa Universităţii Cluj, scor 1-0, iar gorjenii au urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte cu echipa pe care au învins-o, dar cu un golaveraj mai bun.

Meciul a fost unul plin de evenimente, Sebastian Colţescu dictând două lovituri de la 11 metri şi două eliminări, toate împotriva vizitatorilor.

 
Echipa lui Petre Grigoraş a dominat cea mai mare parte a primei reprize, iar Pleşca, sunt din careu peste, şi Voiculeţ, blocat de Marius Popa după o acţiune personală, ar fi putut deschide scorul. Însă cea mai mare ocazie înainte de pauză a aparţinut clujenilor, Cojocnean şutând în bară din unghi, după ce reuşise să-l dribleze şi pe Mingote.
 
Gazdele au avut iniţiativa şi la reluare şi, după ce Vranjes a tras puţin pe lângă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, acelaşi jucător a marcat unicul gol al partidei în minutul 57, transformând un penalty acordat după un fault al lui Szukala asupra lui Lemnaru.
 
Elevii lui Ionuţ Badea au fost aproape de egalare în minutul 68, când Pele a tras peste din 6 metri, iar atunci când au reuşit să înscrie, arbitrul a anulat golul pentru fault la portar.
 
Finalul a fost de coşmar pentru oaspeţi, care au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Bazzi, apoi au mai fost sancţionaţi cu o lovitură de pedeapsă în minutul 89, când Achim a primit de asemenea cartonaşul roşu. Vranjes nu a reuşit însă să transforme al doilea penalty, Marius Popa ghicind colţul în care a executat mijlocaşul bosniac al Pandurilor.
 
Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Viera, Cardoso, Al. Vlad - D. Nistor (Ad. Rusu 86), Pintilii (Al. Grigoraş 30), Cl. Voiculeţ - Vranjes, Lemnaru, Stromajer
 
U Cluj: M. Popa - S. Achim, Bazzi, Szukala, Grecu - L. Marinescu, Pele, Nasser (Păcurar 60) - Cojocnean, Tony (Machado 66), Ad. Cristea (Grozav 62)
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close