Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Partidă nebună între Astra și Dinamo. Trei eliminări în mai puțin de 20 de minute

Partidă nebună între Astra și Dinamo. Trei eliminări în mai puțin de 20 de minute

Partidă nebună între Astra și Dinamo. Trei eliminări în mai puțin de 20 de minute
17 Noi 2016   •   23:22

Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii la fotbal, joi seara, graţie victoriei cu scorul de 5-2 (1-0, 2-2), după prelungiri, în faţa Astrei Giurgiu, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, în sferturile de finală ale competiţiei. 

Denis Alibec a ratat prima mare ocazie a meciului, în min. 10, singur cu portarul Laurenţiu Brănescu, iar trei minute mai târziu Dinamo deschidea scorul prin Harlem Gnohere (13), din centrarea lui Valentin Lazăr. Astra a restabilit egalitatea imediat după pauză, prin Alibec, pe contraatac (48), dar Dinamo a revenit repede în avantaj (52), croatul Antun Palic marcând simplu, cu capul, din centrarea lui Maxi Oliva. Giurgiuvenii au egalat din nou, în min. 70, prin Constantin Budescu, dintr-un penalty obţinut de Denis Alibec (faultat de Ionuţ Nedelcearu). 

Dinamo a rămas în zece oameni, Valentin Lazăr fiind eliminat (80) pentru o intrare dură la Florin Lovin, iar meciul a ajuns în prelungiri. 

Astra nu a profitat de avantajul numeric, primind gol în primul minut al prelungirilor, când a marcat Daniel Popa (91), gazdele ratând şi o ocazie mare prin Alibec (93). Echipa lui Marius Şumudică a clacat şi a avut două eliminări, Fabricio (102) şi Viorel Nicoară (107). La prima fază s-a dictat penalty pentru faultul asupra lui Daniel Popa, iar Sergiu Hanca a tranşat soarta partidei. Acelaşi Hanca a înscris pe contraatac (115), el ratând o ocazie rarisimă în min. 96. 

Dinamo a câştigat la Giurgiu cu 4-1 în prima etapă a campionatului. 

În semifinale, Dinamo o va înfrunta pe Steaua. Cealaltă semifinală le va opune pe ACS Poli Timişoara şi pe ASA Târgu Mureş. Semifinalele se vor juca în dublă manşă, pe 21-22 decembrie şi 1-2 martie 2017. 

La Dinamo a debutat oficial în meciul de la Giurgiu fundaşul italian Luca Ceccarelli. 

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Daniel Prodan, decedat miercuri seara. Constantin Budescu a dedicat golul său lui Prodan. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Astra Giurgiu Dinamo Cupa Ligii
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close