Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Patrick Ekeng a murit de ziua celui mai bun prieten al lui de la Dinamo. Ultimul său status pe WhatsApp e cutremurător

Patrick Ekeng a murit de ziua celui mai bun prieten al lui de la Dinamo. Ultimul său status pe WhatsApp e cutremurător

Patrick Ekeng a murit de ziua celui mai bun prieten al lui de la Dinamo. Ultimul său status pe WhatsApp e cutremurător
Sursa foto: Foto: Facebook/Dinamo Bucuresti
07 Mai 2016   •   08:56

Patrick Ekeng a murit de ziua lui Marcel Essombé cel mai bun prieten al lui de la Dinamo. El a ajuns primul la spital, el a dat vestea familiei. Ekeng era căsătorit și avea o fetiță.

Potrivit gsp.ro, ultimul sau status pe WhatsApp a fost unul emoționant. „Mulțumesc, Doamne, pentru încă un an, dă-mi sănătate, tu cunoști dorințele inimii mele. Glorie lui Iisus“, a scris Ekeng.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

Suporterii Dinamo au aprins candele la Spitalul de Urgență Floreasca

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut cunoştinţa, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar şapte minute mai devreme.

Medicul echipei Dinamo: Lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut resuscitare pe teren

Moartea lui Ekeng se înscrie pe lista neagră a fotbaliştilor care au murit pe teren în România, printre aceştia aflându-se Cătălin Hîldan, Ştefan Vrăbioru sau Michael Klein.

La nivel mondial, decesele lui Marc Vivien Foe sau Antonio Puerta au șocat întreaga lume.

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close