Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrolul, victorie surprinzătoare în faţa Stelei. Revenirea lui Gigi Becali pe stadion nu a fost una cu noroc pentru roş-albaştri

Petrolul, victorie surprinzătoare în faţa Stelei. Revenirea lui Gigi Becali pe stadion nu a fost una cu noroc pentru roş-albaştri

Petrolul, victorie surprinzătoare în faţa Stelei. Revenirea lui Gigi Becali pe stadion nu a fost una cu noroc pentru roş-albaştri
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Apr 2015   •   23:52

Petrolul Ploiești a învins-o pe Steaua București cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Arena Națională din Capitală, în ultima partidă din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.
 
Steaua a dominat jocul și și-a creat mai multe ocazii de gol, însă Petrolul a dat lovitura pe final, prin Gevaro Nepomuceno (90), la capătul unui contraatac.

Doar 5.020 de spectatori au asistat la acest meci, în care Fernando Varela a fost căpitan în premieră al Stelei. Steliștii nu au putu alinia mai mulți jucători de bază: Prepeliță, Breeveld, Rusescu, Tănase și Chipciu.

Victoria Petrolului a venit în ziua în care antrenorul Mircea Rednic a împlinit vârsta de 53 de ani.

În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-2. Petrolul și-a luat astfel revanșa atât pentru meciul din campionat, cât și pentru eliminarea din Cupa României (1-1 la Ploiești, 1-3 pe Arena Națională, săptămâna trecută).

Petrolul, care revine pe locul al treilea în clasament, a obținut a doua sa victorie în ultimele șase partide (trei eșecuri, un egal). Ploieștenii sunt neînvinși în deplasare în acest campionat.

Steaua rămâne la doar patru puncte de locul al doilea, ocupat de ASA Tg. Mureș. Campioana a pierdut primul meci după o serie de trei victorii consecutive în campionat.

FC Steaua București — FC Petrolul Ploiești 0-1 (0-0), "Arena Națională" — București

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close