Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Portughezii îi critică pe români, înainte de FCSB - Sporting: "Jucăm pe un câmp de cartofi. Ați făcut-o intenționat?"

Portughezii îi critică pe români, înainte de FCSB - Sporting: "Jucăm pe un câmp de cartofi. Ați făcut-o intenționat?"

Portughezii îi critică pe români, înainte de FCSB - Sporting: "Jucăm pe un câmp de cartofi. Ați făcut-o intenționat?"
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Aug 2017   •   21:46

Gazonul arată îngrozitor. ”Se va rupe după primele minute. Jucătorii știu asta, chiar dacă nu vor spune nimic”, afirmă un jurnalist lusitan, potrivit GSP.

Privit de sus, de la inelul 3, gazonul arată groaznic. Nu e verde absolut deloc. E ars, se vede nisipul, nu e bine prins, e și denivelat. Pare o arătură. Exact cum era pe câmpul de la Săbăreni, acolo de unde a fost luat. Când calci pe el, e și mai rău. Parcă suntem pe plajă. Ne întoarcem în timp, la acel 2-5 cu Danemarca, din 2003.

Un jurnalist portughez îmi zice direct când mă observă: "Batatal! Câmp de cartofi! Ăsta e un câmp de cartofi, nu altceva. Se va rupe după primele minute. Integritatea jucătorilor e pusă în pericol. Ai noștri știu acest lucru, chiar dacă la conferință nu vor spune nimic. Ați făcut-o intenționat, e parte din strategia cu care sperați să o învingeți pe Sporting? Am auzit că a costat 60.000 de euro. Nici ultima echipă portugheză nu-și pune gazon atât de ieftin".

×
Subiecte în articol: FCSB Arena Nationala gazon
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close