Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prima reacție oficială a Rapidului după ce a intrat în faliment

Prima reacție oficială a Rapidului după ce a intrat în faliment

Prima reacție oficială a Rapidului după ce a intrat în faliment
Sursa foto: Foto: Facebok/ FC Rapid Bucuresti
de S.T.    |    14 Iun 2016   •   13:55

Conducerea clubului de fotbal FC Rapid București a anunțat marți că va face recurs împotriva deciziei Tribunalului București, care a hotărât intrarea în faliment a grupării giuleștene, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

„Hotărârea pronunțată în ședința Tribunalului București în data de 13.06.2016 este una intermediară, ce poate fi atacată, iar avocații ce ne reprezintă vor înainta recursul în termenul afișat de instanță, folosind toate 'armele' pentru a o anula. Avem toate motivele să credem că această primă decizie a fost luată prea repede și este o eroare în primul rând”, precizează FC Rapid într-un comunicat de presă.

„Clubul are aprobat un plan de reorganizare bine pus la punct (valabil până în aprilie 2017) pe care l-a respectat și, da, putem afirma fără frică faptul că, în ceea ce privește acest plan, suntem cu datoriile la zi. Mai mult, FC Rapid a prezentat dovezi concrete care confirmă faptul că putem asigura bugetul necesar în anul competițional 2016/2017, iar respectarea planului de reorganizare nu va fi afectată cu nimic”, adaugă gruparea alb-vișinie.

„Drept urmare, suntem ferm convinși că Instanța Superioară va reanaliza și va reveni asupra deciziei luate, pronunțând la următorul termen o decizie favorabilă. Cel mai important, vă informăm că FC Rapid București își va continua activitatea fără a fi afectat de această primă decizie a instanței”, se mai arată în finalul comunicatului clubului Rapid.

×
Subiecte în articol: Rapid faliment
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close