Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Probleme uriașe la Astra. Campioana poate rămâne fără antrenor și fără jucătorii cei mai importanți

Probleme uriașe la Astra. Campioana poate rămâne fără antrenor și fără jucătorii cei mai importanți

Probleme uriașe la Astra. Campioana poate rămâne fără antrenor și fără jucătorii cei mai importanți
22 Sep 2016   •   11:25

Probleme mari la Astra. Dincolo de poziţia în clasament, locul 12 cu 5 puncte, giurgiuvenii pot avea probleme şi cu lotul.

Marius Şumudică pare dispus să nu mai accepte situaţia de la club şi şi-a depus memoriu pentru a-şi recupera aproximativ 300.000 de euro.

Petre Buduru, preşedintele Comitetului Directir al Astrei, a declarat că nu cunoaşte prea multe detalii în legătură cu memoriul depus de antrenor, dar a precizat că mai mulţi fotbalişti din lotul echipei şi-au depus şi ei memorii.

"Nu ştiu nimic, sunt pe la Constanţa cu treabă. Am auzit că şi-a depus un memoriu, dar la Comisia de Disciplină. Vorbiţi cu Dani Coman, nu cu mine, înţeleg oricum că şi-au depus memorii şi anumiţi jucători", a declarat Petre Buduru pentru ProSport.

Florin Lovin, Ricardo Alves, Geraldo Alves, Damian Boudjemaa, Iulian Roşu şi Valerică Găman, cu restanţe din trecut, sunt fotbaliştii care au depus memorii împotriva clubului Astra.

Această situaţie se poate agrava dacă formaţia campioană nu va face dovada până la 30 septembrie că nu are nicio datorie. Plata celor 3 milioane de euro pe care le are de încasat de UEFA ar putea fi sistată de forul european în eventualitatea în care Astra nu va scăpa de aceste restanţe financiare.

×
Subiecte în articol: Liga I astra probleme finante Marius Sumudica
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close