Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răsturnare de situație în cazul echipei Rapid. Anunțul făcut de președintele LPF

Răsturnare de situație în cazul echipei Rapid. Anunțul făcut de președintele LPF

Răsturnare de situație în cazul echipei Rapid. Anunțul făcut de președintele LPF
21 Iul 2016   •   21:47

Răsturnare de situație în cazul echipei de fotbal Rapid.  Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a explicat, joi seară, într-o conferință de presă specială, că situația echipei s-ar putea schimba.

"Câteva situații speciale din fotbalul românesc ne-au determinat să facem această conferință. Problema este clubul Rapid. Dimineață aveam o poziție, iar după-amiază a apărut un document în care se schimbă poziția clubului. Există o speranță pentru Rapid", a spus Gino Iorgulescu, conform gsp.ro

De acum, totul se va face conform regulamentului FRF. Voi semna o sesizare către Comisia de Disciplină a FRF. Cei de acolo vor decide în regim de urgență dacă Rapid îndeplinește condițiile necesare pentru a participa în Liga 1.

LPF a anunțat oficial că Rapid nu va putea evolua în sezonul umrător în Liga 1, iar în locul giuleștenilor va participa ACS Poli Timișoara, scrie gsp.ro.

Oficialii Ligii au mai precizat că Rapid nu va putea fi reprimită în Liga 1 nici în situația în care pe 24 august i se va suspenda procedura de faliment și clubul rămâne în insolvență. Motivul: "Nu a îndeplinit condițiile de înscriere în competiție până la termenul limită prevăzut".

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close