Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Burleanu: România la EURO 2016 nu e o gură de oxigen, e revenirea la ritmul în care merită să respire

Răzvan Burleanu: România la EURO 2016 nu e o gură de oxigen, e revenirea la ritmul în care merită să respire

Răzvan Burleanu: România la EURO 2016 nu e o gură de oxigen, e revenirea la ritmul în care merită să respire
13 Dec 2015   •   13:41

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat pentru Agerpres că prezența echipei naționale la EURO 2016 după o pauză de opt ani nu reprezintă o ''gură de oxigen'', ci o revenire la ritmul în care merită ''să respire fotbalul românesc''.

''Sunt mândru să fiu alături de o generație de fotbaliști devotați și serioși, am fost bucuros și emoționat să trăiesc împreună cu ei această sărbătoare a fotbalului românesc. Era firesc să vină această calificare acum, din cel puțin două motive. Indiferent de raportarea la mandatul președintelui FRF, calendarul preliminariilor propunea o concluzie privind prezența la EURO 2016 la finele acestui an. Aveam nevoie de această calificare acum, pentru că lipsa proiectelor de dezvoltare din trecut produsese mult prea multe consecințe dezastruoase pentru fotbalul nostru. România la EURO nu înseamnă o gură de oxigen, ci o revenire la ritmul în care merită să respire fotbalul nostru'', a spus oficialul FRF.

×
Subiecte în articol: razvan burleanu EURO 2016
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close