Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reacţia tinerei căreia Lionel Messi i-a rupt mâna

Reacţia tinerei căreia Lionel Messi i-a rupt mâna

Reacţia tinerei căreia Lionel Messi i-a rupt mâna
Sursa foto: foto: instagram
23 Mar 2016   •   11:48

Raquel Tajuelo, tânăra căreia Messi i-a rupt mâna la meciul cu Villarreal, spune că nu îi poartă pică starului argentinian. Leo Messi i-a rupt lui Raquel Tajuelo, după ce mingea şutată de el s-a dus în peluza din spatele porţii lui Villarreal. Balonul a lovit-o în braţ pe Raquel şi i-a produs o fractură, scrie prosport.ro.

Raquel Tajuelo este tânăra care a făcut cunoştinţă cu forţa şutului lui Lionel Messi. În timpul meciului cu Villarreal, argentinianul a tras puternic la poartă, mingea s-a dus peste şi s-a oprit în braţul unei tinere. Forţa şutului i-a produs o fractură şi Raquel a leşinat de durere. Acum, spune că nu este supărată pe Messi: ”Sunt din Madrid şi Messi m-a făcut să mă simt rău, dar acum îl plac şi mai mult”, a declarat Raquel Tajuelo pentru postul de radio RAC 1.

Incidentul a ajuns şi la urechile oficialilor Barcelonei, care şi-au arătat regretul şi a invitat-o pe tânără să-şi aleagă un cadou: ”Mi-au spus (n.r. cei de la Barcelona) să le cer ce îmi doresc. Cred că le vor cere un bilet la meciul Barcelona - Real Madrid”.

Raquel a descris şi ce a simţit când a văzut că mingea şutată de Messi se apropie de ea: ”Am văzut bine mingea, dar eram într-o zonă în care bătea soarele, am pus mâna să mă protejez şi am simţit o lovitură foarte puternică”.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close