Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România-Danemarca. Anunțul făcut de antrenorul Christoph Daum cu puțin timp înainte de meci

România-Danemarca. Anunțul făcut de antrenorul Christoph Daum cu puțin timp înainte de meci

România-Danemarca. Anunțul făcut de antrenorul Christoph Daum cu puțin timp înainte de meci
26 Mar 2017   •   16:03

România-Danemarca Antrenorul echipei de fotbal a României, Christoph Daum, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este important ca, pentru meciul cu Danemarca, formaţia sa să fie mai flexibilă, motiv pentru care poate recurge la mai multe sisteme de joc. România-Danemarca

România-Danemarca. Experimentul lui Daum

România-Danemarca "Această echipă este obişnuită să joace 4-2-3-1. Este important să fim mai flexibili şi am lucrat la automatismele tehnice. Vom vedea care sisteme vor fi cele mai bune pentru acest meci. Nu vă pot garanta că vom juca în acelaşi sistem. Poate vom juca în trei sisteme diferite, dar sunt multe interpretări care pot decurge din acelaşi sistem. Este important să dau echipei o idee despre mai multe posibilităţi de sisteme, dar nu are sens ca fără antrenament să schimbăm lucrurile în atac sau în apărare. (...) Vom alege un sistem despre care sunt convins că va fi cel mai bun pentru jucătorii pe care îi avem acum, dar, cum am spus, trebuie să ne putem adapta. Vreau ca jucătorii să fie compleţi şi să fie mai buni', a spus Daum.

România-Danemarca Chiricheș, din nou căpitan

România-Danemarca Referindu-se la faptul că l-a desemnat căpitan pe Vlad Chiricheş, Christoph Daum a menţionat că echipa României are mulţi lideri.

'Avem mulţi lideri în echipă şi Vlad este unul dintre ei. Are multă experienţă, este apreciat de grup. Mai sunt Dragoş, Pintilii, Spăunaru şi mai sunt mulţi jucători care se poartă şi pot fi căpitani. Eu am o relaţie foarte bună cu fiecare dintre ei', a explicat antrenorul echipei României.

România-Danemarca Meci decisiv

România-Danemarca La rândul său, căpitanul Vlad Chiricheş a spus că meciul cu Danemarca este unul decisiv.

România-Danemarca 'Toată săptămâna şi chiar înainte să vin m-am gândit că ne aşteaptă un meci greu. Este un joc decisiv pentru noi şi trebuie să jucăm bine şi să câştigăm. Nu trebuie să fie presiune, ci trebuie să fim liniştiţi şi să jucăm cel mai bun fotbal al nostru. (...) Banderola te împinge să fii un lider pe teren, trebuie să transmiţi şi celor de lângă tine linişte, forţă şi cred că asta este cel mai important', a spus Vlad Chiricheş.

România şi Danemarca se vor întâlni, duminică seară, de la 21,45, pe Cluj Arena, în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close