Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România - Grecia se vede la Antena 1 şi Antena 3. Vedetele, despre şansele de calificare ale tricolorilor

România - Grecia se vede la Antena 1 şi Antena 3. Vedetele, despre şansele de calificare ale tricolorilor

România - Grecia se vede la Antena 1 şi Antena 3. Vedetele, despre şansele de calificare ale tricolorilor
19 Noi 2013   •   14:29

România - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, se vede la Antena 1 şi Antena 3. Pe parcursul zilei, mai multe vedete vor veni la microfonul Antenei 3 şi vor discuta despre şansele tricolorilor de a reveni la turneul final după o pauză de 16 ani.

Începând cu ora 20,00, Antena 1 şi Antena 3 difuzează concomitent “antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”, în care Mircea Badea va transmite pentru telespectatori de pe gazon, Adrian Ursu şi Costin Desliu vor da detalii din loja oficială, iar Octavia Geamănu şi Floriana Iacob completează seria relatărilor de la faţa locului.

Echipele reunite ale celor două televiziuni, vedete şi reporteri , vor transmite cele mai importante informaţii de la Arena Naţională.

Într-o intervenţie în direct de la Arena Naţională, Vica Blochina, fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă, s-a declarat încrezătoare în şansele tricolorilor de a merge la turneul final.

Zarurile nu au fost aruncate în privinţa calificării, dar, dacă ele ar fi aruncate de Vica Blochina, România ar avea câştig de cauză în dubla împotriva Greciei cu scorul general de 5-4.


×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close