Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România, meci chinuit cu Malta în preliminariile EURO 2020

România, meci chinuit cu Malta în preliminariile EURO 2020

România, meci chinuit cu Malta în preliminariile EURO 2020
08 Sep 2019   •   21:01

Selecţionata de fotbal a României a învins reprezentativa Maltei cu doar 1-0 (0-0), duminică seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. 

Singurul gol al partidei a fost marcat de George Pușcaș, în urma unui corner, în debutul reprizei secunde. 

România, cu şase foşti componenţi ai naţionalei de tineret (debutanţii Rus, Ştefan, dar şi Marin, Cicâldău, Hagi şi Puşcaş), a dominat clar prima repriză, ratând numeroase ocazii de gol.

Bonello a respins şutul lui Andone (10), iar un minut mai târziu România a marcat prin Răzvan Marin, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la Andone, deşi mingea intrase deja în poartă înainte de intervenţia atacantului.

Bonello s-a remarcat la mingile expediate de Andone (14), Marin (21) sau Hagi (27), Puşcaş a trimis cu capul pe lângă poartă (27), la centrarea lui Bordeianu, dar şi maltezii au avut două ocazii notabile. Tătăruşanu (28) a salvat golul faţă în faţă cu Corbolan, iar Farrugia (30) a reluat peste poartă.

Malta a reuşit să marcheze (88), prin Farrugia, după minge pierdută de Grozav, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

România învinsese Malta în deplasare cu 4-0 în iunie.

România rămâne în cursa pentru calificare după această victorie neconvingătoare. Următoarele meciuri vor avea loc luna viitoare, cu Insulele Feroe pe 12 octombrie, în deplasare, iar pe 15 octombrie cu Norvegia la Bucureşti.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close