Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România - Turkmenistan 4-0, într-un meci amical disputat în Antalya

România - Turkmenistan 4-0, într-un meci amical disputat în Antalya

România - Turkmenistan 4-0, într-un meci amical disputat în Antalya
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Ian 2012   •   21:01

Echipa României a câştigat cu scorul de 4-0 meciul amical împotriva Turkmenistanului, care a avut loc în Antalya. Marius Niculae şi Cristi Tănase au reuşit fiecare câte o dublă în partida care a consemnat debutul în naţională pentru trei jucători, Constantin Grecu, Ionuţ Neagu şi Claudiu Bumba.

 
Elevii lui Piţurcă au început în forţă şi au dat impresia că meciul va fi un adevărat recital ofensiv la poarta anonimului Alyhanov, Marius Niculae deschizând scorul încă din minutul 3.
 
Chipciu şi Neagu au combinat pe partea dreaptă, ultimul centrând perfect pentru atacantul dinamovist, care a marcat cu un şut la vinclu, după ce a pivotat cu doi fundaşi adverşi în spate.
 
Selecţionerul a aşteptat însă până în minutul 37 pentru a-şi vedea jucătorii fiind din nou periculoşi, şutul lui Goga de la marginea careului fiind respins în corner de goalkeeperul turkmen. 
 
În debutul părţii secunde, „tricolorii” s-au desprins în numai şase minute, graţie dublei reuşite de Cristi Tănase, care a ajuns astfel la patru goluri marcate pentru echipa naţională.
 
Papp a fost aproape de un autogol memorabil, însă Tătăruşanu a respins în ultimul moment de sub bară, cu capul, pentru ca Marius Niculae, în două rânduri, şi Roman să irosească alte ocazii de gol.
 
În ultimul minut al întâlnirii, Marius Niculae a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat şi a stabilit astfel rezultatul final.
 
România a început în formula Tătăruşanu - Papp, Găman, Chiricheş, Grecu - Chipciu, Pintilii, Neagu, Tănase - Goga, M.Niculae, după pauză fiind folosiţi Bourceanu, Marinescu, Roman, Gardoş, Bumba şi Dragoş Grigore.
 
Până la finalul cantonamentului din Antalya, echipa lui Victori Piţurcă va mai disputa un meci de verificare, pe 31 ianuarie, cu ucrainienii de la Krivas Krivoi Rog.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close