Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal la echipa națională. Iordănescu îl amenință pe Raț

Scandal la echipa națională. Iordănescu îl amenință pe Raț

Scandal la echipa națională. Iordănescu îl amenință pe Raț
Sursa foto: foto: frf.ro
16 Iul 2015   •   01:11

La mai mult de o lună de la meciul primei reprezentative cu Irlanda de Nord, în urma căruia Raț s-a arătat dezamăgit că nu a jucat, în ciuda faptului că a făcut toate eforturile pentru a se recupera după o accidentare, Anghel Iordănescu îi răspunde fundașului stânga și dezvăluie care a fost motivul pentru care l-a lăsat în tribună la Belfast, scrie digisport.ro.

"Din punctul meu de vedere, am ales soluția cea mai bună în acel moment. Din păcate, cel care a jucat pe postul lui nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Răzvan Raț poate declara ce vrea, dar îl atenționez: și în calitate de căpitan de echipă, trebuie să aibă grijă în discursul pe care îl provoacă.", a adăugat tehnicianul.

"Dacă merită, îl voi convoca în continuare. Trebuie să înțeleagă că nu am fost mulțumit de el la meciul anterior, când, tot așa, mi-a spus că e apt de joc și practic a jucat la 50% din posibilitățile lui. Nu am vrut să dezvălui acest lucru. În condițiile în care în dimineața jocului cu Irlanda de Nord mi-a spus că este doar 70% apt de joc și știe că doream să joace, el vine și face declarațiile pe care le-a făcut. E dreptul lui să declare orice, dar trebuie să și le asume.", a mai spus selecționerul echipei naționale.

Mai multe, pe digisport.ro.

×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu echipa nationala
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close