Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal uriaș în fotbalul românesc! Un meci de Liga 1 este suspectat de blat la pariuri

Scandal uriaș în fotbalul românesc! Un meci de Liga 1 este suspectat de blat la pariuri

Scandal uriaș în fotbalul românesc! Un meci de Liga 1 este suspectat de blat la pariuri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Iul 2016   •   15:00

Scandal în Liga 1 de fotbal. Un meci este suspectat de blat la pariuri. Este vorba de partida dintre Viitorul, echipa lui Gigă Hagi, și ASA Târgu Mureş, încheiată cu un 6-1. Totodată, alte trei meciuri din Liga 2 se află sub aceeașți bănuială.

Raportul anual întocmit de FederBet - o agenţie belgiană de monitorizare a pariurilor - a fost prezentat pe 14 iunie 2016, la Bruxelles, în faţa Parlamentului European de europarlamentarul italian Elly Schlein și este întocmit pe baza meciurilor trucate în intervalul iunie 2015 - mai 2016. Studiul conţine o partidă din Liga 1, trei din Liga 2, două partide amicale cu echipe româneşti şi trei meciuri de tenis în care au evoluat jucători din România.

Cel mai important dintre meciurile care privesc România este Viitorul – ASA Târgu Mureş 6-1, disputat pe 2 mai 2016, în a doua zi de Paşte, în penultima etapă din play-offul Ligii 1, între două echipe care nu mai aveau ca miză decât locul 5 la finalul sezonului, scrie Gândul.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close