Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Situație delicată la Steaua. Pierderi uriașe ale clubului

Situație delicată la Steaua. Pierderi uriașe ale clubului

Situație delicată la Steaua. Pierderi uriașe ale clubului
03 Iun 2016   •   08:30

Steaua e pe minus 3 milioane de euro pe anul 2015, unul în care echipa n-a prins grupele europene. Cheltuielile nu au fost mai mari decât în trecut, dar veniturile au scăzut la o treime faţă de 2013, scrie GSP.

Meciurile cu Partizan și cu Rosenborg au scos 3 milioane de euro din buzunarele lui Becali. Atât a pierdut Steaua pe anul 2015. Rezultatul exerciţiului financiar e cel oficial, din datele publicate de Ministerul Finanţelor Publice. Pierderea a fost provocată de rezultatele slabe ale echipei.

Pentru prima oară după un deceniu, Steaua nu a participat în grupele nici unei cupe europene. Și s-a ales doar cu câteva sute de mii de euro. Pentru grupe, premiile ar fi valorat de la 6 milioane de euro la 25 de milioane, în funcţie de competiţie, Europa sau Champions League. Cheltuielile, 16 milioane de euro, s-au păstrat la nivelul din anii trecuţi.

Suma e oricum mai mare decât consumă oricare alt club din România. Roș-albaștrii au terminat pe minus, spre deosebire de anii precedenţi, fiindcă nu au mai încasat.

×
Subiecte în articol: steaua pierderi finante Gigi Becali bani
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close