Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şoc la Dinamo! Dinu Gheorghe a plecat de la echipă după doar 4 luni

Şoc la Dinamo! Dinu Gheorghe a plecat de la echipă după doar 4 luni

Şoc la Dinamo! Dinu Gheorghe a plecat de la echipă după doar 4 luni
20 Aug 2015   •   18:30

Dinu Gheorghe a părăsit azi Dinamo, după doar patru luni la club, se anunță într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

"Mulţumim, Dinu Gheorghe!

FC Dinamo Bucureşti a încetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care până acum a ocupat funcţia de manager general al clubului. Echipa din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte pentru activitatea depusă şi îi urează mult succes în continuare"

Comunicat fcdinamo.ro

Dinu Gheorghe a devenit manager general al FC Dinamo la finalul lunii aprilie. El a mai ocupat funcţii de conducere la FC Rapid, AFC Astra Giurgiu şi FC Braşov. 

La prezentarea sa ca oficial al FC Dinamo, Dinu Gheorghe declara că vrea ca gruparea "alb-roşie" să fie ultima la care să lucreze în fotbalul românesc. "Este o zi importantă în viaţa mea, au mai fost negocieri de-a lungul timpului. Pentru mine vreau să fie ultimul club la care voi lucra în fotbalul românesc şi vreau să plec atunci când voi pleca cu trofee, performanţă. Sunt emoţionat, dar mă simt foarte bine, mă simt de aici", a afirmat atunci Dinu Gheorghe.

×
Subiecte în articol: Dinu Gheorghe Dinamo Bucuresti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close