Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Soţia unui fotbalist celebru din Liga I şochează: Murim de foame!

Soţia unui fotbalist celebru din Liga I şochează: Murim de foame!

Soţia unui fotbalist celebru din Liga I şochează: Murim de foame!
29 Oct 2015   •   15:26

Fotbaliştii de la Ceahlăul trăiesc o adevărată dramă. Neplătiţi de aproape un an de zile, aceştia au ajuns la limita supravieţuirii., potrivit romaniatv.net.

Nicolae Calancea (29 de ani), goalkeeperul nationalei Republicii Moldova, a devenit pentru a doua oara tata in vara, dupa ce Iuliana, sotia sa, a nascut o fetita, pe Jessica. Chiar daca acest eveniment a fost o mare bucurie, pentru fotbalist si familia acestuia avea sa urmeze un adevarat cosmar din cauza problemelor financiare.

"Nici daca ma rup in bucati, nu ma ajuta nimeni. Degeaba strig in gura mare! Imi ingheta sufletul sa-mi vad sotul traind intr-un calvar, invelit cu trei plapume, imbracat cu trei pulovere si doua perechi de pantaloni. Mananca pe bani imprumutati", a dezvaluit sotia portarului de la Ceahlăul pentru site-ul local Realitatea Media.

"Am ramas si fara casa! Avem datorii foarte mari. Nu avem ce manca! Fetita noastra creste cu ajutorul bunicilor ei, noi nu avem bani nici macar de scutece. Mi se rupe inima cand ma uit la fetita mea. Asta e adevarul si nu stiu care poate fi iesirea", a mai spus Iuliana Calancea.

Nicolae Calancea, portarul echipei nationale a Republicii Moldova, este fratele campionului mondial de haltere, Valeriu Calancea, care a concurat pentru România.

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close