Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a dat lovitura pe piața transferurilor. L-a luat pe fundașul care i-a "furat" titlul

Steaua a dat lovitura pe piața transferurilor. L-a luat pe fundașul care i-a "furat" titlul

Steaua a dat lovitura pe piața transferurilor. L-a luat pe fundașul care i-a "furat" titlul
08 Iun 2017   •   23:27

Fundaşul Ionuţ Larie, care în sezonul trecut a evoluat la CFR Cluj, a semnat un acord valabil pe două sezoane cu FCSB, a anunţat clubul bucureştean de fotbal pe site-ul său oficial. 

Larie a semnat contractul în cursul zilei de joi, iar vineri va face vizita medicală şi va merge în cantonament alături de noii săi colegi, precizează sursa menţionată. 

"Sunt fericit că am semnat cu Steaua! Am acceptat oferta pe loc, pentru că este cea mai bună echipă din România şi sper să câştig cât mai multe trofee", a declarat Larie. 

Ionuţ Justinian Larie s-a născut pe 16 ianuarie 1987, la Constanţa şi şi-a început cariera la Farul Constanţa, care l-a împrumutat, între 2008 şi 2010, la CSM Râmnicu Vâlcea şi Delta Tulcea. 

În vara anului 2010 a ajuns la FC Viitorul, echipa pentru care a evoluat timp de patru sezoane. La începutul sezonului 2014-2015 a ajuns la CFR Cluj din postura de jucător liber şi a evoluat la echipa ardeleană timp de trei ani. A adunat 173 de partide şi 9 goluri în Liga 1, 16 meciuri în Cupa României, 3 în Cupa Ligii şi unul în Supercupa României, precum şi 4 jocuri în preliminariile Europa League. 

Larie este al doilea transfer perfectat de FCSB în perspectiva noului sezon, după fundaşul stânga Junior Morais, adus de la Astra Giurgiu. Echipa va fi antrenată în noua stagiune de Nicolae Dică.

Larie este jucătorul care a provocat penalty-ul care a decis campionatul, după ce în meciul Viitorul Constanța-CFR Cluj a făcut un fault, în urma căruia echipa lui Hagi a marcat golul prin care a devenit campioană în fața Stelei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: steaua FCSB CFR Cluj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close