Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua anunţă un nou transfer: Hamroun a semnat pe trei sezoane

Steaua anunţă un nou transfer: Hamroun a semnat pe trei sezoane

Steaua anunţă un nou transfer: Hamroun a semnat pe trei sezoane
09 Iul 2015   •   21:03

Jucătorul algerian Jugurtha Hamroun, care a evoluat în returul sezonului 2014-2015 pentru Oțelul Galați, semnat un contract valabil pe trei sezoane cu clubul de fotbal Steaua București, anunţă Agerpres.
 
Mijlocașul în vârstă de 26 de ani va purta tricoul cu numărul 14.

Jugurtha Hamroun este un mijlocaș lateral născut în Algeria, la Tizi-Ouzou, pe data de 27 ianuarie 1989. El a început fotbalul profesionist la En Avant Guingamp, din Franța, iar în iulie 2011, după trei sezoane petrecute în Franța, a semnat cu Cernomoreț Burgas, din Bulgaria, pentru care a punctat de 7 ori în 14 jocuri și a atras atenția clubului Kardemir Karabukspor, din Turcia. Hamroun a jucat în 50 de partide în Turcia, reușind să înscrie 3 goluri.

Din iulie 2014 până în iarna trecută, când a trecut la Oțelul Galați, nu a avut echipă, s-a remarcat sub tricoul echipei de la Dunăre, pentru care a jucat de 11 ori în returul Ligii 1 și a marcat 4 goluri, unul dintre acestea chiar împotriva Stelei, în surprinzătoarea victorie, scor 2-1, a gălățenilor pe Arena Națională.

Steaua i-a mai transferat vara aceasta pe algerianul Aymen Tahar (Gaz Metan Mediaș), pe fundașul haitian Jean Sony Alcenat (Petrolul), mijlocașul ghanez Muniru Sulley (CFR Cluj), atacantul Alexandru Tudorie (Oțelul Galați) și mijlocașul Vlad Mihalcea (FC Brașov).

×
Subiecte în articol: bursa transferurilor
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close