Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua București - Rosenborg Trondheim 0-3. Adio, calificare!

Steaua București - Rosenborg Trondheim 0-3. Adio, calificare!

Steaua București - Rosenborg Trondheim 0-3. Adio, calificare!
20 Aug 2015   •   22:53

Steaua a pierdut categoric prima manşă a play-off-ului Europa League şi, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor de Partizan Belgrad, riscă să fie eliminată şi de Rosenborg Trondheim din competiţiile europene. Steaua a pierdut cu 0-3 partida cu Rosenborg şi are o misiune aproape imposibilă în retur.

STEAUA - ROSENBORG 0-3.
Min. 90+2 Rosenborg stabilește scorul final în prelungirile partidei, 3-0. Gol Mike Jensen. Steaua este ca și eliminată din Europa League, în urma acestui rezultat, fiindu-i aproape imposibil să mai întoarcă rezultatul în deplasare.

STEAUA - ROSENBORG 0-2. 
Min.66 Roș-albaștrii par de nerecunoscut. Ieșire aiurea la ofsaid, iar Helland fentează scurt și plasează mingea pe lângă Cojocaru. 2-0 pentru oaspeți.

STEAUA - ROSENBORG.
Min.64 Rosenborg începe să domine partida, însă Chipciu scapă unu la unu cu un fundaș. Îl fentează, trage bine, însă mingea lovește bara.

STEAUA - ROSENBORG 0-1.
Min 61. 1-0 Rosenborg. Mikkelsen a deschis scorul pe contraatac, într-un moment în care Steaua părea că este în control.

STEAUA - ROSENBORG.
  Min.45 Jocul s-a mai echilibrat, însă repriza se încheie cu impresia că Rosenborg ar fi foarte mulțumită cu un meci fără goluri. 

STEAUA - ROSENBORG.
  Min.30 Ocaziile s-au întețit la poarta nordicilor. Ratări la mustață pentru Hamroun și Adi Popa, care se adaugă la ratările lui Muniru și Tade.

STEAUA - ROSENBORG.
Steaua Bucureşti întâlneşte azi Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Europa League, de la ora 21.00.

Formaţiile de start
Steaua:
Cojocaru - Alcenat, Papp, Toşca, Guilherme - Muniru, L. Filip - Ad. Popa, Hamroun, Chipciu - Tade
Rezerve: Niţă, Rîpă, Carp, N. Stanciu, Tudorie, Tahar, G. Iancu.

Rosenborg:
Andre Hansen - Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik - Jensen, Selnaes, Midtsjo - Helland, Soderlund, Mikkelsen
Rezerve: Al. Hansen, Dorsin, Pedersen, Stamnestro, Konradsen, Vilhjalmsson, De Lanlay


Steaua a ajuns în playoff-ul Europa League după ce a fost eliminată din turul III preliminar al Ligii Campionilor de către Partizan Belgrad (1-1 în tur şi 4-2 în retur pentru formaţia sârbă).

Rosenborg este într-o formă de zile mari în campionatul Norvegiei, în ultima etapă învingând-o pe Valerenga, cu scorul de 2-0. Rosenborg are o singură înfrângere în ultimele 22 de meciuri oficiale, lucru îngrijorător pentru Steaua, care a dat peste acest adversar foarte dificil la tragerea la sorţi în condiţiile în care ar fi putut evolua cu echipe mai slabe valoric, precum Zoria Lugansk (Ucraina), Zilina (Slovacia), Vojvodina (Serbia) şi Altach (Austria).

Ştirea iniţială

Cum vremea a fost mohorâtă până la această oră şi a tot plouat, Gsp.ro le prezintă suporterilor care vor să meargă la stadion sau pe terase prognoza pentru diseară. 

Conform informaţiilor meteo la ora 21:00, ora meciului, sunt 47% şanse să cadă precipitaţii.

Mai multe, pe Gsp.ro.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti FCSB europa league
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close