Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Acuzații de corupție în războiul dintre MApN și Becali pentru marca Steaua

Acuzații de corupție în războiul dintre MApN și Becali pentru marca Steaua

Acuzații de corupție în războiul dintre MApN și Becali pentru marca Steaua
21 Mar 2016   •   11:30

MApN se află în război cu Gigi Becali, pentru marca Steaua, care a fost câștigată de CSA în 2014, printr-o decizie definitivă ÎCCJ.

Marca Steaua a fost evaluată la 57,3 de milioane de euro,  iar firma care s-a ocupat de acest proces a fost SC Eval Best Office SRL, reprezentată de Gabriela Gângoe-Simion, scrie gsp.ro.

Într-un document emis de Consililul Național de Soluționare a Contestațiilor se arată că la licitația făcută de MApN, pentru "Servicii de evaluare a activului necorporal Steaua București", a participat și firma SC Eval Best Office SRL, reprezentată de Garbiela Gângoe-Simion.

Potrivit ziarului Evenimentului Zilei, Gabriela Gângoe-Simion a fost arestată miercurea trecută, pentru 30 de zile, fiind suspectată de fapte de corupție, în "Dosarul Murgeanu". Aceasta este bănuită că i-ar fi oferit o mită de 15.000 de euro, lui Răzvan Murgeanu, director în cadrul în Primăriei Sectorului 5, pentru ca primăria să vireze către o firmă controlată de Gângoe suma de 8,5 milioane de lei, în contul unor lucrări de reabilitare termică.

 Mai mult, pe gsp.ro.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali MApN
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close