Antena 3 CNN Sport Fotbal intern E oficial! Un fost campion mondial a semnat cu Steaua

E oficial! Un fost campion mondial a semnat cu Steaua

E oficial! Un fost campion mondial a semnat cu Steaua
30 Ian 2016   •   17:43

Steaua București a anunțat perfectarea transferului germanului Timo Gebhart, pe pagina de Facebook a clubului.



”Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Timo Gebhart a semnat sambata, 30 ianuarie, un contract valabil pana la sfarsitul lunii august cu clubul nostru, cu optiune de prelungire pe inca doi ani.

Mijlocasul german in varsta de 26 de ani s-a alaturat lotului condus de Laurentiu Reghecampf, in cantonamentul din Turcia, inca de joi seara si va purta tricoul cu numarul 18.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Timo Martin Gebhart este un mijlocas german nascut pe 12 aprilie 1989, la Memmingen, care a inceput fotbalul profesionist la centrul de copii si juniori din orasul de bastina. A fost transferat, in 2004, de catre TSV 1860 Munchen, club la care a activat, la toate categoriile de varsta, inclusiv la echipa mare, pana in 2009, cand a fost transferat de VfB Stuttgart. Dupa trei ani petrecuti la echipa svaba, a fost cumparat de 1.FC Nuremberg, formatie de care s-a despartit recent. A adunat, de-a lungul carierei, 100 de partide, 6 goluri si 10 assist-uri in Bundesliga, 43 de meciuri, 6 goluri si 6 assist-uri in a doua liga germana, 9 meciuri, un gol si doua assist-uri in UEFA Champions League, dar si 8 partide, 5 goluri si 2 assist-uri in UEFA Europa League. La nivel de echipa nationala, Timo se poate lauda cu castigarea Campionatului Mondial U19 in 2008 cu nationala Germaniei, pentru care a evoluat la toate categoriile de varsta, cu exceptia selectionatei de seniori” se arată în comunicatul clubului.

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close