Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Cluj - CFR Cluj 1-0, în Liga I

Universitatea Cluj - CFR Cluj 1-0, în Liga I

Universitatea Cluj - CFR Cluj 1-0, în Liga I
10 Apr 2015   •   22:21

Universitatea Cluj a învins-o pe rivala CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Cluj Arena, în primul meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, anunţă Agerpres.
 
Unicul gol al partidei a fost reușit de Vlad Morar (86), cu un șut la colțul lung, după ce formația din Gruia rămăsese în zece oameni din minutul 74, când Davide Petrucci a fost eliminat pentru faptul că a ripostat la ținerea lui Nuno Viveiros.

Meciul a fost unul anost în cea mai mare parte a sa, șutul lui Morar fiind primul pe spațiul porții pentru ''șepcile roșii''.

La meci au asistat 4.700 spectatori.

În tur, CFR Cluj s-a impus cu 1-0, grație reușitei lui Tiago Lopes din minutul 90+4.

Universitatea a reușit doar a doua sa victorie pe teren propriu cu CFR, prima fiind în 3 mai 1972 (1-0). În cei 42 de ani de confruntări de atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit pe prima scenă de 17 ori, opt succese fiind ale celor de la CFR și nouă partide s-au terminat la egalitate.

''Șepcile roșii'' au două victorii în ultimele trei partide din Liga I (1-0 cu Rapid, 1-0 cu CFR). CFR venea după două victorii consecutive (1-0 cu Astra, 1-0 cu Oțelul).

×
Subiecte în articol: u cluj CFR Cluj Liga I
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close