Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Cluj încheie la egalitate pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0

Universitatea Cluj încheie la egalitate pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0

Universitatea Cluj încheie la egalitate pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   00:15

Dinamo s-a asigurat că rămâne pe primul loc în Liga I şi după etapa a 12-a, în urma remizei, scor 0-0, obţinute pe terenul Universităţii Cluj.

 
În schimb, „şepcile roşii” au ratat ocazia de a urca, cel puţin pentru moment pe poziţia a doua şi se află pe locul 4, cu 22 de puncte, cinci mai puţine decât liderul.
 
Gazdele au dominat prima parte a întâlnirii şi ar fi putut trece în avantaj încă din debut, când Bălgrădean a scos de sub bară şutul de la 20 de metri al lui Cojocnean şi reluarea acrobatică a lui Abdrudan, în urma unui corner.
 
Ionuţ Badea a fost însă nevoit să facă două schimbări în decurs de numai zece minute, Grecu şi înlocuitorul său, Mendy, părăsind terenul accidentaţi de acelaşi jucător dinamovist, Laurenţiu Rus. Primul s-a ales cu arcada spartă, în timp ce senegalezul a fost luat cu slavarea şi transportat la spital.
 
După ce le-a produs daune de efectiv clujenior, Rus a fost aproape să le dea şi gol, fundaşul dreapta al alb-roşilor irosind cea mai bună şansă a echipei lui Cibotariu în prima parte, când a tras pe lângă, din unghi.
 
Meciul a avut un ritm decent şi după pauză, însă de această dată Dinamo a fost cea care a controlat ostilităţile, iar Dănciulescu a avut marea ocazie de a marca, în minutul 54, când a reluat din cădere pasa lui Niculae, dar Marius Popa a intervenit providenţial şi a respins în corner.
 
Clujenii au avut şi ei şansa lor, dar Tony, abia intrat pe teren, a tras pe centrul porţii de la marginea careului, ultima oportunitate de a înscrie aparţinându-i lui Marius Niculae, al cărui şut a trecut puţin pe lângă vinclu cu şapte minute înainte de final. 
 
U Cluj: M. Popa - Unguruşan, Szukala, Abrudan, Grecu (Mendy 28, Nasser 37) - L. Marinescu, Boştină, Păcurar - Cojocnean, Cl. Niculescu (Tony 56), Ad. Cristea
 
Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Dr. Grigore, Diabate - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe (Păun 69) - Dănciulescu (L. Ganea 88), M. Niculae.
 

×
Subiecte în articol: Dinamo Universitatea Cluj Liga I
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close