Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Veste cruntă pentru Mirel Rădoi! Ce sancţiune a dat UEFA înaintea "dublei" cu Rosenborg

Veste cruntă pentru Mirel Rădoi! Ce sancţiune a dat UEFA înaintea "dublei" cu Rosenborg

Veste cruntă pentru Mirel Rădoi! Ce sancţiune a dat UEFA înaintea "dublei" cu Rosenborg
Sursa foto: Foto: Gsp.ro
17 Aug 2015   •   14:20

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a fost sancţionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnică a campioanei României în meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenţă de antrenor, se arată, luni, într-un comunicat la Comisiei de Control, Etică şi Disciplină a forului continental.

Comisia de Disciplină a UEFA a anunțat astăzi că Mirel Rădoi va fi suspendat după ce a dat indicații în timpul partidelor cu Trencin și Partizan Belgrad, deși nu posedă licența PRO.

Forul european i-a interzis lui Rădoi să ocupe funcția de antrenor, sau orice altă poziție din staff, în competițiile UEFA până când va obține licența PRO. Astfel, tehnicianul Stelei, director sportiv în acte, nu va putea sta pe bancă la meciurile din cupele europene.

"Domnului Mirel Matei Rădoi îi este interzis să deţină orice funcţie de antrenor principal, precum şi orice funcţie de membru al stafului de antrenori, la meciurile din competiţiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile prevăzute la articolul 36, coroborat cu articolul 40.1.b) din Regulamentul de Licenţiere şi de Fair Play Financiar. În plus, el nu are voie să stea în zona tehnică în timpul meciurilor din competiţiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile de mai sus. Clubul român primeşte şi o amendă de 50.000 de euro", se arartă în comunicatul Comisiei de Control, Etică şi Disciplină a UEFA.

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi UEFA
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close