Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Veste tristă primită de Duckadam înainte de returul cu Lazio: ”O să-mi pună o proteză. E terminat”

Veste tristă primită de Duckadam înainte de returul cu Lazio: ”O să-mi pună o proteză. E terminat”

Veste tristă primită de Duckadam înainte de returul cu Lazio: ”O să-mi pună o proteză. E terminat”
Sursa foto: Foto: Facebook/Steaua Bucuresti
22 Feb 2018   •   10:57

Helmuth Duckadam va ajunge din nou pe masa de operație.

Președintele de imagine de la FCSB, în vârstă de 58 de ani, va ajunge din nou pe masa de operație, pentru o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng.

Duckadam a mers, miercuri de dimineață la Spitalul Floreasca, în loc să fie în delegația echipei care a plecat la Roma, pentru returul cu Lazio, informează libertatea.ro.

După ce a făcut un set de analize și mai multe radiografii, Duckadam a aflat că trebuie să suporte o nouă intervenție chirurgicală.

„De ce nu sunt în Italia? Am probleme, nu s-a întâmplat nimic altceva. Trag de supărările pe care le am cu genunchiul stâng de vreo trei ani, dar, din păcate, trebuie să mă operez. Voi suferi o intervenție la genunchi pentru că am dureri foarte, foarte mari. 

O să-mi schimbe cu totul genunchiul. E terminat și o să-mi pună o proteză! Am tot sperat că nu o să fie nevoie de asta, dar se pare că nu e altă soluție. Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea și să merg din nou la bisturiu.

Am tras de mine cât am putut, dar nu mai pot să stau în picioare. Am dureri mari și altă variantă în momentul de față nu mai există. Sper ca domnul Popescu să mă opereze cât mai repede și să scap de problemele pe care le am!”, a declarat Helmuth Duckadam pentru „Gazeta Sporturilor”.

×
Subiecte în articol: lazio
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close