Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victorie uriașă pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu marca ”Steaua”

Victorie uriașă pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu marca ”Steaua”

Victorie uriașă pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu marca ”Steaua”
27 Noi 2018   •   22:29

Curtea de Apel a admis azi acțiunea FCSB și a decis să judece cererea prin care clubul lui Gigi Becali încearcă să anuleze cele 8 mărci deținute de CSA Steaua pentru fotbalul profesionist. Instanța anterioară respinsese acțiunea echipei din Liga 1.  

Astăzi, Curtea de Apel a dat un prim verdict în dosarul în care FCSB vrea să anuleze cele 8 mărci deținute de CSA Steaua pentru fotbalul profesionist. Respectiva instanță a anulat decizia Tribunalului care respinsese demersul clubului din Liga 1, urmând ca speța să fie judecată pe fond. 

"Noi cerem anularea acestor mărci ale celor de la CSA pentru că ei au încălcat cu bună știință regulamentele fotbalistice care au stabilit din 1992 că echipele de fotbal profesionist nu mai pot fi administrate decât de societăți pe acțiuni. Or ei sunt o Unitate Militară care nu mai poate face fotbal profesionist.

Chiar domnul Oțelea, în calitate de comandant al clubului, a semnat la acea vreme respectivul regulament. Ulterior, în 2000, au fost stipulate și în legea sportului aceleași prevederi. Din 1996 până în 2013 ei au înregistrat cu rea credință aceste mărci. Marele câștig de azi e că în sfârșit cazul se va judeca pe fond, pentru că până acum toate instanțele se fereau să judece după decizia de la Înalta Curte", au spus surse apropiate celor de la FCSB. 

"Noi respectăm magistrații și nu ne permitem să facem declarații, dar confirmăm, pentru că e o informație deja publică referitoare la faptul că dosarul se află pe rolul Curții de Apel", a zis avocatul FCSB, Adrian Căvescu, potrivit gsp.ro.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close