Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Curtea de Apel a amânat judecarea dosarului privind falimentul Rapidului. Echipa giuleşteană ratează Liga 1

Curtea de Apel a amânat judecarea dosarului privind falimentul Rapidului. Echipa giuleşteană ratează Liga 1

Curtea de Apel a amânat judecarea dosarului privind falimentul Rapidului. Echipa giuleşteană ratează Liga 1
20 Iul 2016   •   11:10

Update: Curtea de Apel București a amânat judecarea dosarului privind falimentul Rapidului pentru data de 24 august, iar cel mai probabil giuleștenii nu vor juca în Liga 1, locul lor urmând să fie luat de ACS Poli Timișoara. Deși înfățișarea ar fi trebuit să înceapă la 9:00, completul de judecată a intrat în sală cu o întârziere de aproape două ore, scrie GSP.

Ştire iniţială: Curtea de Apel Bucureşti discută, miercuri, cererea de suspendare a executării silite în cazul falimentului clubului Rapid Bucureşti.

La termenul precedent, procesul a fost amânat, pe motiv că lichidatorul judiciar Aurel Brihac nu a fost prezent în sala de judecată şi nici nu a semnat o împuternicire pentru avocaţii care reprezintă clubul Rapid.

Pe 14 iunie, Tribunalul Bucureşti a hotărât intrarea în faliment a clubului Rapid Bucureşti, însă decizia nu este definitivă. Recent, Curtea de Apel Bucureşti a respins o cerere de suspendare provizorie a procedurii de intrare în faliment.

Lichidatorul judiciar desemnat de instanţă în acest caz, Aurel Brihac, a început deja demersurile pentru dizolvarea societăţii SC Rapid SA.

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotărât să amâne pentru 21 iulie acceptarea sau nu a echipei giuleştene în ediţia 2016-2017 a Ligii I.

Clubul a intrat în insolvenţă în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanţă de către mai mulţi jucători care nu şi-au primit salariile. De asemenea, clubul a fost dat în judecată de mai multe companii şi Direcţia Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, pentru recuperarea unor datorii.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close