Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbal masculin: HCM Constanța își cere scuze pentru boicotarea finalei mici a Cupei României

Handbal masculin: HCM Constanța își cere scuze pentru boicotarea finalei mici a Cupei României

Handbal masculin: HCM Constanța își cere scuze pentru boicotarea finalei mici a Cupei României
06 Apr 2015   •   18:12

Clubul Sportiv Handbal Club Municipal Constanța a felicită clubul HCM Baia Mare pentru câștigarea Cupei României la handbal masculin și și-a cerut scuze pentru boicotarea finalei mici a competiției de la Baia Mare, anunţă Agerpres.

''Din respect pentru suporterii și iubitorii handbalului, dorim să ne cerem scuze față de publicul spectator băimărean care și-a achiziționat bilete pentru finala mică, care nu s-a mai disputat, drept consecință a retragerii echipei noastre'', se arată în comunicat.

''Acțiunea noastră de protest a fost îndreptată numai împotriva Federației Române de Handbal și a Comisiei Centrale de Arbitri, prin modul în care au considerat că un meci cu o asemenea miză poate fi dus la capăt de un cuplu de arbitri fără experiență, deși existau variante mult mai bune. Drept urmare, HCM Constanța își cere scuze, încă o dată, față de spectatori, telespectatori și echipa HC Odorhei'', menționează comunicatul.

HCM Constanța, campioana României și câștigătoarea Cupei României în 2014, a fost învinsă în semifinale de Minaur cu scorul de 25-24 (13-11), iar după meci a părăsit orașul Baia Mare, în semn de protest față de arbitraj, boicotând finala mică programată duminică împotriva formației HC Odorhei.

HCM Minaur Baia Mare a cucerit trofeul, după ce a învins-o în finală pe Energia Tg. Jiu cu scorul de 31-25 (11-9).

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close