Antena 3 CNN Sport Irina Bara, calificată în sferturi la Saint-Malo (ITF); Alexandra Cadanţu, finalistă la dublu

Irina Bara, calificată în sferturi la Saint-Malo (ITF); Alexandra Cadanţu, finalistă la dublu

Irina Bara, calificată în sferturi la Saint-Malo (ITF); Alexandra Cadanţu, finalistă la dublu
21 Sep 2018   •   08:45

Jucătoarea română de tenis Irina Bara s-a calificat, joi, în sferturile probei de simplu din cadrul turneului ITF de la Saint-Malo (Franţa), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, în timp ce Alexandra Cadanţu a reuşit să acceadă în finala de dublu.

Bara (23 ani, 158 WTA), cap de serie numărul şase, a trecut într-o oră şi 46 de minute de o jucătoare din Turcia, Cagla Buyukakcay (28 ani, 246 WTA), cu 6-2, 7-5.

Următoarea adversară a româncei va fi Ekaterine Gorgodze (Georgia). Gorgodze (26 ani, 166 WTA) a câştigat singurul meci direct de până acum, în 2015, la Torun (Polonia, 25.000 dolari), cu 7-5, 6-3.

La dublu, Cadanţu şi letona Diana Marcinkevica, principalele favorite, s-au impus în doar 53 de minute în faţa cuplului Veronica Cepede Royg (Paraguay)/Irina Hromaceva (Rusia), cap de serie numărul trei. În ultimul act, ele vor înfrunta perechea alcătuită din Cristina Bucsa (Spania) şi Maria Fernanda Herazo Gonzalez (COlumbia), cap de serie numărul patru, care a profitat de retragerea cuplului româno/rus Irina Bara/Valentina Ivahnenko.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: dublu tenis
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close