Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Reacția antrenorului lotului olimpic de spadă, după victoria cu Rusia. ”De ce mă felicitați?”

OLIMPIADĂ. Reacția antrenorului lotului olimpic de spadă, după victoria cu Rusia. ”De ce mă felicitați?”

OLIMPIADĂ. Reacția antrenorului lotului olimpic de spadă, după victoria cu Rusia. ”De ce mă felicitați?”
11 Aug 2016   •   22:58

Echipa feminină de spadă s-a calificat în finala olimpică, după o victorie clară în faţa Rusiei cu 45-31. Tricolorele au dominat clar asalturile cu adversarele, câştigând opt din cele 9 relee! Simona Gherman a închis meciul cu 5-2 în ultimul releu, dar toate fetele au avut partea lor de contribuţie. Simona Pop a realizat un 20-13 în cele trei relee, scrie ProSport.

După ani de muncă, echipa de spadă îşi vede împlinit visul, o medalie la Jocurile Olimpice. Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu au şansa de a urca până în vârf! De la ora 00:30, vor dipsuta marea finală cu echipa Chinei, deţinătoarea titlului olimpic. Asiaticele s-au impus cu 45-36 în faţa Estoniei.

Antrenorul fetelor, Dan Podeanu, a explicat victoria cu Rusia şi a prefaţat meciul cu China, de la 00:30.

"De ce mă felicitaţi? Fetele au făcut în sfârşit ceea ce ştiu ele mai bine să facă. Ne-a convenit echipa Rusiei, mai bine decât altă echipă, precum SUA sau Coreea. Este o echipă combativă, care atacă, şi atunci sunt mai multe soluţii. Pe mai departe avem nevoie de toate cele patru fete. Fetele s-au mobilizat. Când una merge mai puţin bine, sau are un pas greşit, celelalte o scot din această situaţie, aşa cum s-a întâmplat acum în asaltul cu Ana Maria, care a avut o semiratare. Urmează marea China, care are un scor favorabil cu noi. Este un meci care are altă încărcătură. Dacă cu celelalte echipe, în afară poate de Coreea, avem un scor mult pozitiv, favorabil nouă, cu China situaţia este puţin invers. Sperăm să schimbăm acum. Dacă tot ne-am apucat să schimbăm, schimbăm acum”, a spus antrenorul craiovean.

×
Subiecte în articol: scrima antrenor
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close