Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Performanță uriașă pentru echipa feminină de scrimă. Suntem în FINALA olimpică

OLIMPIADĂ. Performanță uriașă pentru echipa feminină de scrimă. Suntem în FINALA olimpică

OLIMPIADĂ. Performanță uriașă pentru echipa feminină de scrimă. Suntem în FINALA olimpică
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Aug 2016   •   20:01

UPDATE: România s-a calificat în finala olimpică a probei feminine de scrimă pe echipe, la capătul unei semifinale de vis contra Rusiei, scor 45 - 31. Avem asigurată o medalie!

Ana-Maria Popescu (fostă Brânză), Simona Gherman și Simona Pop au dominat categoric Rusia și se vor duela pentru aur cu reprezentantele Chinei, campioanele olimpice în exercițiu. Finala se dispută după ora 0.30.

Știre inițială:

Echipa feminină de spadă a României s-a calificat în semifinale, joi, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a învins dramatic formaţia Statelor Unite, cu scorul de 24-23.

Echipa formată din Ana-Maria Brânză, Simona Gherman şi Simona Pop a controlat în cea mai mare parte confruntarea cu americancele Kelley Hurley, Courtney Hurley şi Katharine Holmes, a condus cu 3-1, 7-4, 11-9, 13-9, 13-11 şi 16-15, dar adversarele au întors scorul şi au avut 23-20 pe final. Ana-Maria Popescu (ex-Brânză), vicecampioană olimpică la Beijing, în 2008, a avut o revenire formidabilă şi a restabilit egalitatea, după trei tuşe consecutive. Românca a reuşit apoi ''tuşa de aur'', calificând echipa României în penultimul act.

În semifinale, de la ora 19,15 (la Bucureşti), România va înfrunta echipa Rusiei, care a învins Franţa în alt sfert de finală cu scorul de 44-41. Cealaltă semifinală va opune echipele Chinei şi Estoniei. China a dispus în sferturi de Ucraina cu 42-24, iar Estonia a întrecut Coreea de Sud cu 27-26.

×
Subiecte în articol: semifinale scrima
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close