Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Scandalul dintre Florin Mergea și Cristian Tudor Popescu continuă. Jurnalistul contraatacă

OLIMPIADĂ. Scandalul dintre Florin Mergea și Cristian Tudor Popescu continuă. Jurnalistul contraatacă

OLIMPIADĂ.  Scandalul dintre Florin Mergea și Cristian Tudor Popescu continuă. Jurnalistul contraatacă
13 Aug 2016   •   21:28

OLIMPIADĂ. Schimbul de replici dintre tenismanul Florin Mergea și jurnalistul Cristian Tudor Popescu cunoaște un nou episod. După ce CTP a criticat prestația lui Mergea în finala pierdută alături de Horia Tecău la Rio, iar Mergea i-a răspuns ironic, jurnalistul ripostează din nou. La fel de incisiv.

„Felicitari d-lui ctp... A dovedit încă o data cat de vaste sunt cunoștințele sale în materie de tenis..o sa-i cer niște sfaturi cu prima ocazie când o sa am onoarea sa-l intalnesc....si poate la Tokio ne antreneaza somitatea sa.”

"Acest text a fost publicat de dl Florin Mergea, medaliat cu argint la Rio, pe contul de Fbk al d-sale în replică la comentariul subsemnatului după meciul pierdut împotriva lui Nadal-Lopez. Ani de zile, în care am scris despre victoriile și înfrângerile dlui Mergea cu toată prețuirea și simpatia pentru talentul său ieșit din comun și pentru modul în care a fost capabil să renască din cenușă ca jucător de dublu, n-am primit vreun rând din partea d-sale.

CITEȘTE și Ce a spus CTP despre Mergea

Acum, întrucât am comis blasfemia de a-l critica pentru jocul din finală, apreciind, în același timp, performanța excepțională a dublului Tecău-Mergea, d-sa îmi adresează 3 rânduri cu ironii demne de un politician cu doctorat și fără bacalaureat.

Cuvintele dlui Mergea m-au mâhnit mai mult decât pierderea aurului. Unu, pentru că am și păstrez un sentiment special pentru d-sa ca jucător. Doi, pentru că dacă un sportiv citește comentariul despre el al unui gazetar sportiv și reține 10-15% ca teme de meditație, nicidecum ca adevăruri absolute, atunci gazetarul și-a făcut treaba.

Dl Mergea nu aduce în discuție și nu contraargumentează nimic din ce am scris. În schimb, face mișto la modul general. Prin urmare, d-sa nu-și găsește nicio vină pentru înfrângere și, într-o altă postare, ne spune să fim mulțumiți, noi, românii, că am primit un argint moca acolo unde nu trebuia să luăm nimic. Așa e, dar asta a spus-o subsemnatul, nu cred că trebuia s-o spună jucătorul sub culorile României, Florin Mergea", scrie Cristian Tudor Popescu, pe Republica.

Tenismenii români Florin Mergea şi Horia Tecău au câştigat medaliile de argint în proba masculină de dublu, vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce au fost învinşi în finală de spaniolii Marc Lopez şi Rafael Nadal cu 6-2, 3-6, 6-4.

×
Subiecte în articol: ctp Florin Mergea JO 2016 Rio 2016 Olimpiada
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close