Antena 3 CNN Sport JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Rusia atacă dur în prima zi de la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Rusia atacă dur în prima zi de la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Rusia atacă dur în prima zi de la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018
09 Feb 2018   •   10:59

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Ministrul rus al Sportului, Pavel Kolobkov, consideră "nedreaptă" decizia Tribunalului de Arbitraj pentru Sport (TAS) de a respinge apelurile celor 47 de sportivi şi antrenori ruşi, pe care CIO refuzase să îi invite la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud), informează agenţia EFE. Google marchează JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 cu un Doodle special. JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Rușii acuză TAS

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018  "Desigur, sportivi şi noi toţi considerăm nedreaptă această decizie. Lor nu li se va permite să participe la Jocurile de la PyeongChang, fără să existe motive justificate pentru acest lucru", a precizat Kolobkov într-o declaraţie difuzată de biroul său de presă.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018  Demnitarul rus a adăugat că, în acest moment, sportivii şi avocaţii acestora "studiază diverse variante de acţiune în domeniul juridic" după decizia TAS anunţată vineri, ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la PyeongChang.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018  "Este clar că TAS a acceptat pur şi simplu argumentele CIO, admiţând, în acest fel că (CIO) are o libertate absolută de acţiune în procesul decizional de a invita sau a nu invita la Jocurile Olimpice", a regretat ministrul rus al Sportului.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Neagă dopajul

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018  Autorii apelului respins au susţinut în faţa Tribunalului de Arbitraj pentru Sport (TAS) că nu au fost implicaţi niciodată în încălcarea normelor antidoping.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018  Printre sportivii şi antrenorii care au făcut apel la TAS figurau nume cunoscute, precum starul rus al short-track-ului Viktor Ahn, sextuplu campion olimpic, patinatoarea Ksenia Stolbova, vicecampioană la perechi în 2014, campionul olimpic en titre la schi fond 50 km, Aleksandr Legkov, sau biatlonisul Anton Şipulin.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018  După suspendarea Comitetului olimpic rus, ca urmare a corupţiei din sistemul antidoping naţional, la Olimpiada de la PyeongChang au fost autorizaţi să participe doar 168 de sportivi consideraţi "curaţi", care vor concura sub drapelul olimpic.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close