Antena 3 CNN Sport Momente grele pentru Lucian Bute. Ce se întâmplă acum cu marele campion

Momente grele pentru Lucian Bute. Ce se întâmplă acum cu marele campion

Momente grele pentru Lucian Bute. Ce se întâmplă acum cu marele campion
06 Iul 2016   •   13:45

Lucian Bute încă așteaptă rezultatul probei B la controlul antidoping de după meciul cu Badou Jack din 30 aprilie, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, potrivit BoxingScene.

Lucian Bute a ieșit pozitiv la testul prelevat atunci și a cerut imediat contraexpertiza, dar rezultatul nu a fost anunțat nici până acum și nici nu știe când proba de urină va fi analizată de laboratorul care colaborează cu Comisia Sportivă din Washington.

"Nu avem încă detalii în acest moment. Pot spune că durează mai mult ca de obicei pentru a obține rezultatul probei B", a declarat avocatul lui Lucian Bute, Howard L. Jacobs, pentru Montreal Journal.

Așteptarea nu îl îngrijorează pe managerul lui Bute, Chris Gănescu: "Bineînțeles că am dori să clarificăm situația cât mai repede posibil, dar uneori durează mai mult. La fel e și în alte cazuri de dopaj. E drept că perioada între cele două analize pare lungă, dar nu suntem noi cei care luăm deciziile".

În ciuda scandalului în centrul căruia se află de la publicarea veștii despre testul său pozitiv, pe 26 mai, Lucian Bute nu s-a izolat de membrii echipei sale. El a rămas în contact constant cu antrenorul său de Angel Heredia.

Oricare ar fi rezultatul probei B, Lucian Bute nu intenționează să își încheie cariera și nimic nu îl poate face să își schimbe decizia, precizează BoxingScene.

"Chiar dacă este suspendat de către comisia sportivă, el dorește să continue, deoarece nu se simte vinovat. După pedeapsă, vrea să treacă peste această poveste și să privească înainte", a dezvăluit Chris Gănescu.

Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat chiar după meciul cu Badou Jack din data de 30 aprilie, desfășurat la Washington.


 

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close