Antena 3 CNN Sport O întâlnire cu Nadia Comăneci i-a schimbat viața unei tinere. „Când cineva de rangul ei îţi spune ceva, se lipeşte de tine”

O întâlnire cu Nadia Comăneci i-a schimbat viața unei tinere. „Când cineva de rangul ei îţi spune ceva, se lipeşte de tine”

O întâlnire cu Nadia Comăneci i-a schimbat viața unei tinere. „Când cineva de rangul ei îţi spune ceva, se lipeşte de tine”
Sursa foto: Foto: Facebook.com/NadiaComaneci
20 Feb 2018   •   18:07

Gimnasta australiană Georgia Godwin, în vârstă de 20 de ani, a declarat că o întâlnire cu Nadia Comăneci a făcut-o să-şi continue cariera şi să devină o sportivă mai bună.

În 2014, Godwin a fost pentru prima dată invitată la un concurs în străinătate, în SUA. Competiţia a avut loc sub patronajul Nadiei Comâneci.

„Când cineva de rangul Nadiei îţi spune ceva, se lipeşte de tine. Ea ne-a spus să continuăm să muncim din greu, deoarece vom ajunge acolo într-o zi şi să nu lăsăm pe altcineva să ne spună altceva", a declarat Godwin, pentru The Curier Mail.

Cuvintele Nadiei au determinat-o să lupte, mai ales în momentele în care o accidentare a privat-o de participarea la JO de la Rio.

„Ţin pe masă o fotografie cu Nadia şi cu toate fetele, ca să o văd de fiecare dată când mă trezesc. Uneori, mi-e greu să mă dau jos din pat după ce mă trezesc, de aceea e bine să ţin poza aceea aproape", a precizat ea, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: intalnire gimnasta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close