Antena 3 CNN Sport Off Sport Asociația fotbaliștilor: Oare câţi fotbalişti trebuie să mai moară, ca să schimbăm regulamentele?

Asociația fotbaliștilor: Oare câţi fotbalişti trebuie să mai moară, ca să schimbăm regulamentele?

Asociația fotbaliștilor: Oare câţi fotbalişti trebuie să mai moară, ca să schimbăm regulamentele?
de M.Z.    |    07 Mai 2016   •   02:02

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Emilian Hulubei, s-a declarat scârbit de fotbalul din România, într-o postare pe Facebook, după decesul mijlocaşului dinamovist Patrick Ekeng, potrivit agerpres.ro

''M-am săturat de mizeria din fotbalul nostru în care diletanţi ocupa posturi cheie în cluburi. Oameni complet nepregătiţi, veniţi din alte domenii, ne dau lecţii de cum se conduce fotbalul. Dumnezeu să-l odihnească pe Patrick Ekeng. Oare câţi fotbalişti trebuie să mai moară să schimbam regulamentele? Să obligăm cluburile să facă controale profesioniste? Nu sunt un adept al comunicării pe Facebook, dar în seara asta sunt scârbit de tot ce trăiesc în fotbalul din România, zi de zi. Sper ca la următorul Comitet Executiv al FRF să discutam aceste probleme şi să venim cu soluţii concrete, nu cu promisiuni ieftine'', afirmă preşedintele sindicatului fotbaliştilor, într-o postare pe pagina de Facebook a AFAN. 

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, vineri seara, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

Din momentul în care fotbalistul a căzut ca secerat și până când a fost urcat în ambulanţă au trecut 2 minute şi 47 de secunde, deși mașina Salvării era pe stadion.

Medicul echipei Dinamo: Lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut resuscitare pe teren

Citiți și Ipoteză groaznică: Dinamovistul Ekeng, dus la spital cu o ambulanță dotată necorespunzător

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng Patrick Ekeng a murit
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close